Midnight city


 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Top posters
Joshua Riley (3345)
 
Demsss Green Goddess (1873)
 
Селена Уилямс (1543)
 
Alexandra Belikov (1135)
 
Итън Стронг (755)
 
Màrtin Davis (691)
 
Dillon Devón (433)
 
Vanessa Green Goddess. (371)
 
Ясмин Смит (367)
 
Питър Паркър (215)
 
Latest topics
Партньори££

Работохолиците ниWhat time is it?
Замислете се
Protected by Copyscape Originality Checker
Преди да крадете, за секунда помислете!

Share | 
 

 Къщичката на дърво

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
avatar
Joshua Riley
Hybrid
Hybrid

Брой мнения : 3345

Game status
Inteligence:
0/50  (0/50)
Power:
0/50  (0/50)
Stamina:
0/50  (0/50)

ПисанеЗаглавие: Къщичката на дърво   Чет Авг 11, 2011 10:19 pm


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://livethemagic.bulgarianforum.net
avatar
Joshua Riley
Hybrid
Hybrid

Брой мнения : 3345

Game status
Inteligence:
0/50  (0/50)
Power:
0/50  (0/50)
Stamina:
0/50  (0/50)

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на дърво   Сря Дек 28, 2011 6:38 pm

Ура! Детето в мен все още бе живо и вилнееше с пълна сила, подтиквайки ме да се държа като пълната си противоположност. Разхождах се из парка и се тананиках, леко подскачайки, когато минавайки покрай парка, една къщичка на дърво грабна вниманието ми. "Детската" конструкция ме приканваше да се кача вътре и още преди да се осъзная, вече бях горе и си тананиках една весела мелодийка, която ми се беше набила в главата. Никой не виждаше какво става горе, затова можех да правя каквото си искам, без никой да види. Усмихнах се и както винаги приех силите си за даденост и си създадох три огнени светещи кълбета, с които започнах да жонглирам. Дете - да... Неразумен - че как иначе?!? Сто процента истински... - това бяха думите, които ме описват идеално, защото винаги съм бил себе си и никога не съм се правил на друг. Заниманието ми скоро ми писна и се излегнах, подпирайки главата на ръцете си.
By Selena
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://livethemagic.bulgarianforum.net
avatar
Claire Evans
Vampire
Vampire

Брой мнения : 134

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на дърво   Сря Дек 28, 2011 6:56 pm

Снегът не спираше да вали от няколко дни.Клеър реши да излезе.Въпреки че не обичаше да е студено и влажно,тя вече не издържаше да бъде затворена в къщата си.Чувстваше се сякаш не бе на мястото си.Облече си черно палто дълго до коленете й и си обу черни ботуши "Uug".Нахлузи си една черна,плетена и висяща шапка.Излезе и затвори вратата с трясък.Запъти се към парка.Хем й беше най-близо,хем там бе любимото й място.Ходеше из кривата алея и изведнъж спря.Малко се умори и затова седна на една дървена пейка,която беше цялата покрита в сняг и студена.Момичето сложи фината си ръка върху дръжката на пейката.Леко настръхна.Извади от дълбокия джоб на палтото си една малка бяла кутийка,на която пишеше с черни букви "Marlboro".Лекичко отвори капачето и си извади цигара.Прибра кутийката.Запали цигарата си и леко дръпна от нея.Изпусна голям облак дим.Стоеше на пейката около половин час като не откъсваше погледа си от една дървена неправилно построена къщичка на дърво.От време на време си дърпаше от цигарата и издишваше дим,но нито за миг не изпусна погледа си от къщичката.След като допуши цигарата,синеокото момиче изхвърли угарката в кошчето,което се намираше до пейката.Тя стана и дълго време сините й очи оглеждаха странната,но в същото време и сладка къщичка.Времето бе сухо и студено.Бузките на Клеър бяха леко почервенели от студ.Русокосото момиче мушна ръцете в джобовете на черното си палто,за да ги стопли.Най-накрая събра смелост да се качи горе.Изкачи се по една въжена стълбичка,спусната от някой малчуган.Влезе в къщичката и се огледа.В главата й се натрупаха куп спомени от детството й.Тя огледа всяко кътче от дървеното,нестабилно помещение и почти не забеляза,че вътре има някакво момче.То имаше тъмни коса и очи.Клеър го погледна и се усмихна.
-Здравей...извинявай ако се натрапвам-Русокоската имаше навика да се извинява за неща,за които няма вина.-Аз съм Клеър.-Добави синеочката и подаде замръзналата си ръка на момчето.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Joshua Riley
Hybrid
Hybrid

Брой мнения : 3345

Game status
Inteligence:
0/50  (0/50)
Power:
0/50  (0/50)
Stamina:
0/50  (0/50)

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на дърво   Сря Дек 28, 2011 7:17 pm

Правех всевъзможни и глупави неща, мислейки си, че съм сам, но ето че скоро се появи едно русо момиче, което ме прекъсна. Непознатата, която се представи като Клеър. Усмихнах се и протегнах ръката си, за да се здрависаме. Усмихнах се приветливо и на свой ред реших да се представя на момичето:
-Аз съм Джошуа... Джош за кратко. - засмях се, като си помислих дали момичето сега се качва или е било долу и може би е видяло какво правя тук горе. Засмях се и след като се запознахме, реших да наруша неловкото мълчание, като зададох поредния си глупав въпрос:
-Извинявай, че се държа така глупаво и директно, но случайно да беше долу и да имаше поглед какво става тук или сега се качваш. - когато устата ми заработи, мозъкът ми спря и дори не осъзнавах какви глупости бръщолевя в момента. Просто зададох поредния си импулсивен и невероятно глупав въпрос, който би събудил смях във всеки един, на който го задам:
-Хей, обичам зимата... А ти? Всички тези лампички и подаръци, желания и подаръци... Срещи с приятели.. А споменах ли подаръците? - да, официално бях навлязъл във фазата "лигаво бебе". Когато възстанових нормалното си дишане, все още през смях, казах:
-Съжалявам... Обещавам да стана по-сериозен... От този момент... - поех си дълбоко въздух и продължих:
-Е, Клеър... от скоро ли живееш тук? - попитах аз с тъповато изражение и се изправих, приближавайки се до прозорчето на къщичката.
By Selena
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://livethemagic.bulgarianforum.net
avatar
Claire Evans
Vampire
Vampire

Брой мнения : 134

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на дърво   Сря Дек 28, 2011 7:30 pm

Клеър гледаше тъпо около минута след като чу неуместните въпроси на момчето,което се представи за Джошуа.
-Аз-аз бях на една пейка....наблизо.-Промълви русокоската като леко заекваше.Не можеше да проумее защо момчето се държи толкова странно.След този,последва още по-странен въпрос.
-Ами...не...по-скоро я мразя.Не обичам да ми бъде студено.-Каза Клеър като пусна една от "фалшивите" си усмивки.Не бе виждала момче да се държи така.-Искаш ли...да отидем някъде другаде?Например у нас?-Предложи момичето.Не канеше особено много гости в къщата си.Все пак какво пък?Момчето изглеждаше мило,макар и странно.
-Аз...да от около месец съм в този град.-Каза Клеър и се настани до момчето.Леко настръхна.-Замръзвам от студ.-Изрече момичето и леко присви рамене.Някак чувстваше близко това момче.Нищо,че се запознаха преди около минута,русокосото момиче леко се доближи до момчето и се сгуши в него.Обичаше да знае,че има някой до нея.
-Съжалявам,че така спонтанно се доближих.Просто навик.-Каза Клеър и се отдръпна от момчето.Загледа се през прозорчето на къщичката.Когато й бе неудобно или се чувстваше неловко,тя се заглеждаше някъде без да откъсва погледа си.-Ако ти преча да те оставя сам?-Учтиво попита русокоската.Не искаше да се натрапва на Джош.Хвана ръката му.-Отново извинявай.Не съм такава по принцип.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Joshua Riley
Hybrid
Hybrid

Брой мнения : 3345

Game status
Inteligence:
0/50  (0/50)
Power:
0/50  (0/50)
Stamina:
0/50  (0/50)

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на дърво   Сря Дек 28, 2011 7:59 pm

-Не... Не, няма проблем. Впрочем мисля, че съм те виждал някъде много отдавна... Случайно да си част от някой Орден? - зададох въпроса си директно, защото усетих какво същество е Клеър наистина. - усмихнах се чаровно и казах на момичето:
-Съжалявам. По принцип не съм толкова странен. Не знам какво ми става напоследък. - засмях се и с Клеър слязохме от къщичката. Засмях се и след като наместих шапката си, така че да виждам ясно какво се случва пред очите ми, казах:
-На колко си години? Знам, че е неуместно една жена да се пита толкова директно за възрастта, но мисля, че за вампирите не е проблем да споделят годинките си. - засмях се и точно в този момент бях уцелен от снежна топка. Едно малко момченце дойде и започна да се извинява, но още преди да е казало каквото и да било, разроших косата му и казах:
-Коледа е... Една снежна топка на никой не е навредила. - засмях се и се обърнах към Клеър:
-Е, къде отиваме сега? - попитах глуповато и се засмях, поглеждайки право напред, където деца се замеряха със сняг и се смееха. Картинката ме стопляше, но въпреки това времето беше ужасно.
By Selena
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://livethemagic.bulgarianforum.net
avatar
Claire Evans
Vampire
Vampire

Брой мнения : 134

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на дърво   Сря Дек 28, 2011 8:08 pm

Клеър гледаше тъпо.Не знаеше,че Джош е чувал за ордените.
-Ами да...аз съм от ордена на мрака.Ами ти?-Попита русокоската и се усмихна на момчето.
Двамата слязохме от къщичката.
-На 17..-Промълви Клеър.-Вампирските няма да ги кажа.-Прошепна момичето и се засмя.
Както си вървяхме някаква снежна топка удари Джош.Едно дете започна да се извинява.
-О,боже!Добре ли си?!-Попита загрижено синеокото момиче и леко започна да чисти снега от косата му.-Горкичкият...-Каза Клеър и прегърна момчето,смеейки се.
-Ами нека отидем в моя дом...не е от най-хубавите,но...-Каза момичето и леко присви рамене.Само момчето поддържаше разговора.-Имаш ли си приятелка?Защото ако имаш ще е някак тъпо аз да те прегръщам.Не ми се сърди.Аз съм като малко дете.Искам да чувствам,че някой ме закриля.-Започна са обяснява русокосото момиче.
Двамата започнаха да вървят по кривите улички към къщата на момичето.


ПС:Сори за краткия пост...пиши тук за последно и после в моята къщурка ;ддд
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Joshua Riley
Hybrid
Hybrid

Брой мнения : 3345

Game status
Inteligence:
0/50  (0/50)
Power:
0/50  (0/50)
Stamina:
0/50  (0/50)

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на дърво   Сря Дек 28, 2011 8:18 pm

-Ох, говори ми. - засмях се на думите й, че се държи като дете и се усмихнах:
-Спокойно, добре съм. Приятелката ми не би възразила. - усмихнах се чаровно на Клеър и си спомних въпроса й за Ордените. Някак си не можех да повярвам, че тя може да е член на някой от Ордените. Изглеждаше толкова невинна:
-Аз също съм от Ордена на Мрака, нищо, че момичето до мен е от другия Орден. Поначало не взимам ничия страна. - засмях се и почистих останалия сняг от себе си. С Клеър вървяхме по кривите заснежени улички и си говорихме, когато изведнъж ми проблесна нещо и казах:
-О, боже мили! Ти беше момичето, което се опълчи на член от Ордена... Сега си спомних от къде си ми позната, защото и аз си имах проблеми с него. - по принцип не помнех имена и лица, но сега ето, че всичко ми проблесна:
-Още от тогава исках да ти благодаря, че се застъпи за мен. - засмях се, припомняйки си всичко това, се усмихнах на момичето. Едва сега разбрах, че това е Клеър.
By Selena
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://livethemagic.bulgarianforum.net

Sponsored contentПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на дърво   

Върнете се в началото Go down
 

Къщичката на дърво

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Midnight city :: Midnight city :: Other parts of our city :: Паркът-