Midnight city


 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Top posters
Joshua Riley (3345)
 
Demsss Green Goddess (1873)
 
Селена Уилямс (1543)
 
Alexandra Belikov (1135)
 
Итън Стронг (755)
 
Màrtin Davis (691)
 
Dillon Devón (433)
 
Vanessa Green Goddess. (371)
 
Ясмин Смит (367)
 
Питър Паркър (215)
 
Latest topics
Партньори££

Работохолиците ниWhat time is it?
Замислете се
Protected by Copyscape Originality Checker
Преди да крадете, за секунда помислете!

Share | 
 

 Преди един месец на езерото

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
avatar
Клеър Райли.
Gifted human
Gifted human

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Преди един месец на езерото    Съб Мар 10, 2012 8:15 pm

За един месец бях опознала града е знаех го колкото да не се загубя но. Но колкото и да обикалях по магазините все още не можех да забравя Мат опитвах но без голям успех знаех че със времето болката в гърдите ми ще отмине но докато това време дойде сърцето ми щв бъде разбивано още много пъти а дали ще бъда способна да обичам някой отново . Не едва ли осъзнах че с Мат сме били заедно едва ден но този ден беше най-хубавият в живота с него бях два месеца но винаги съм мислела че го мразя а сега разбирам че го обичам истински сякаш сме били заедно дълго време. Исках да го забравя но нямаше начин обичах го а любовта не се подминава като някаква листовка паднала на улицата. Но нямаше никакъв начин да го забравя за един месец нали?
Трябваше да се махна от ходела трябваше да се освежа. Исках да забравя за стария си живот поне за момент защото да се връщам назад във времето ми причиняваше болка . Станах от леглото и отидох до гардероба бавно отворих вратата и избрах една къса пола и тениска полата бе доста къса но не ми пукаше. Облякох се отворих вратата и излязох бях оставила във апартамента голям безпорядък но нямах време да оправя.
Тръгнах по тъмните улици на Миднайт знаех че е много студено навън и го усетих още щом излязох . Но нямаше да се връщам вече бях тръгнала . Погледнах луната и тогава тя се скри зад някакви облаци.
Стигнах някаква сграда която ми напомни на тази в която бях затворена месеци наред . Усетих мириса на езерна вода и цветя . Затичах се и видях че това беше онова езро което бях видяла от самолета в което видях образа на Мат . Не това не рябваше да се случва не и когато исках да се измъкна от стария си живот приближих се до водата и се строполих на земята като заплаках . Защо миналото ме преследваше защо ме връщаше във спомените ми със Мат? Защо ми ги показвашев защо ме измъчваше? Живота беше гаден и нечестен обгърнах краката си с ръце и положих глава върху коленете си и заплаках силно .
-Защо изчезна от живота ми?-Попитах вятъра но знаех че няма да получа отговор. Чух шумолене зад мен но не обърнах внимание продължих да плача сякаш не го бях правила постоянно откакто бях дошла във Миднайт. Исках да бъда сама не исках никой да ме гледа как цивря но това бях аз ... Аз бях толкова чувствителна . Вдигнах поглед към езерото и видях обръза на Мат да ме наблюдава тъжно и тогава пак изчезна.
-Въобразявам си.-Казах хлипайки думите искаше ми се сега да е до мен и да ме прегърне но него го нямаше и нямаше да го видя никога повече. Нямаче да го целуна никога повече . Него го нямаше и нямаше да се върне трябваше да го приема но не знаех как . Как да го преодолея? Попитах себе си за пореден път. Ако сега умра ще бъда с него . Станах от земята вдишах веднъж и издишах почти целия си въздух затичах се към водата и скочих изпуснах и другия въздух и зачаках живота да ме напусне .
Когато най-после го видя ще бъдем заедно завинаги и нищо няма да ни раздели ще бъдем щастливи и най-важното ще бъдем влюбени както и последния ден от живота му. Нямах търпение да го видя.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Elena.
Gifted human
Gifted human

Брой мнения : 38

ПисанеЗаглавие: Re: Преди един месец на езерото    Съб Мар 10, 2012 8:52 pm

Бях отново в града. След като с Джо завършихме тръгнахме на онова наше пътуване,а на мен ми хареса прекалено много и реших че трябва да се изгубя в блясъка на Париж. Изминаха около 3 години и половина от както не бях виждала най-добрият си приятел и реших че бе време да се върна за малко. Чудех се какво ли правеше и брат ми.. След като пристигнах на летището Луй цъфна с колата. И тук ли щеше да ме гледа под микроскоп? В Париж кариерата ми на актриса процъфтя.. не само във френски трагедии,но и в Америка. Когато пристигнах в къщата си всички бяха навън. Облякох си една бяла рокля,а върху нея едно бяло палто по което имаше козина Обувки почти до коляното със голям ток,взех малката си чанта и тръгнах на разходка. Обичах да ходя на езерото,там заедно с Джо прекарвахме часове когато бяхме доста по-малки. Когато стигнах се спрях и се загледах. В далечината видях една червенокоска,която се давеше. Забързах се натам и влязох във водата. Издърпах я.
- Какво за бога правиш?! - попитах изнервено и леко притеснено. - Добре ли си ?!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Joshua Riley
Hybrid
Hybrid

Брой мнения : 3345

Game status
Inteligence:
0/50  (0/50)
Power:
0/50  (0/50)
Stamina:
0/50  (0/50)

ПисанеЗаглавие: Re: Преди един месец на езерото    Съб Мар 10, 2012 9:10 pm

Беше ми доскучало да си стоя вкъщи и затова отидох на езерото и то без особена причина. Усмихнах се, когато в далечината фигурата на Елена. Усмихнах се и се затичах към тях. Да, имаше две момичета. Усмихнах се плахо, когато отидох там, поздравих Елена и се обърнах към момичето:
-Хей, как си? Добре ли си? - попитах притеснено и приклекнах до нея. Изпитвах слабост към момичетата в беда, защото знаех, че някъде имам сестра, но не знаех коя е... Усмихнах се плахо и седнах на земята до момичето, което бе вир-вода. Усмихнах се окуражително и попитах Елена какво става.
-Изобщо какво се случва тук и защо си се опитвала да се самоубиеш? - попитах притеснено и зачаках да получа някакъв отговор от което и да е от момичетата.
By Selena
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://livethemagic.bulgarianforum.net
avatar
Клеър Райли.
Gifted human
Gifted human

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Re: Преди един месец на езерото    Съб Мар 10, 2012 9:31 pm

Когато най-сетне усетих как умирам нещо или някой ме издърпа на повърхността исетих как инстинктивно си поемам въздух и погледнах момичето със насълзени очи .
Но после дойде и някакво момче което попита какво става идеше ми да се развикам на тях.Забих поглед във земята и зачаках да заговорят.
Обърнах се към тъмнокоската и прошепнха:
-Защо ме изкара от водата...не трябваше да го правиш не искам да живея .-Свалих погледа си към едно цвете което беше пред мен и го откъснах като започнах да го въртя из пръстите си.
-Той ме чака трябва да отида при него. -Казах и се изправих но краката ми се подкосиха и отново седнах на тревата.Дишах накъсано дробовете ми ме боляха.
-Не трябваше да го правиш исках да остана безжизнена завинаги.-Усмихнах се през сълзи и погледнах езерото а то сякаш ми казваше ''ела''
Погледнах непознатия и казах:
-Нищо не е станало тя дойде и ме изкара от водата когато бях толкова близо до него защо го направи по дяволите не трябваше да го правиш.-Повиших леко глас и я погледнах тъжно.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Elena.
Gifted human
Gifted human

Брой мнения : 38

ПисанеЗаглавие: Re: Преди един месец на езерото    Съб Мар 10, 2012 9:51 pm

Държанието и бе толкова странно. След няма и няколко секунди Джо се появи от нищото. Не се бе променил особено. Усмихнах се в отговор на поздрава му,а след това погледнах момичето което продължаваше да натяква че иска да умре.
- Нямам си на идея,защо иска да се самоубие. - казах накрая просто на Джо. Гласът ми прозвуча малко по студен от обикновеното. Загърнах се в палтото си,понеже бе доста студено. Водата бе ледена,а аз цялата бях мокра.
- Щом толкова искаш да умреш,давай.. няма да те спирам повече. - казах накрая Взех чантата си която бях оставила на земята,бях готова да си тръгна от там,явно само пречех.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Joshua Riley
Hybrid
Hybrid

Брой мнения : 3345

Game status
Inteligence:
0/50  (0/50)
Power:
0/50  (0/50)
Stamina:
0/50  (0/50)

ПисанеЗаглавие: Re: Преди един месец на езерото    Нед Мар 11, 2012 2:56 pm

-Сериозно?!? Наистина?!? Защо просто не помоли Елена да ти пусне ток? - попитах аз, скастряйки самоубийцата и след това започнах да се разхождам като дори не проумявах какво е ставало, нито пък какво ще стане. Усмихнах се на Елена и след като си поех въздух и спрях да крача като совалка наоколо, започнах да говоря:
-Какво става? Защо искаш да се самоубиваш? Как така си я спасила? Как се казваш? Защо точно това езеро? - задавах въпросите си един след друг, като не спирах да мисля за информацията, която бях получил. Имал съм сестра, но така и не разбрах кой от двама ни е бил осиновен. Беше ми се насъбрало страшно много и усещах как съм на път да избухна:
-Някой просто да ми кажа какво става тук? - повиших нетърпеливо глас и се подпрях на едно дърво, което се намираше в близост до езерото. Отпуснах се и зачаках някое от момичетата да заговори и да ми обясни какво става.
By Selena
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://livethemagic.bulgarianforum.net
avatar
Клеър Райли.
Gifted human
Gifted human

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Re: Преди един месец на езерото    Нед Мар 11, 2012 3:17 pm

-Причината да дойда в Миднайт бе за да забравя стария си живот ...но това не стана спомените ме преследваха в деня в който дойдох тук любимия ми умря исках да го забравя но не мога . Сега тй ме чака в Рая и за да отида при него трябва да умра а той изгоря на слънце защото ден преди това исках да съм свободна но не осъзнавах че го обичам.-Гласа ми беше тих и изпълнен с болка и тъга вдигнах поглед към момчето.
-Бях толкова близо до смърта и до него когато момичето се появи и спаси живота ми. А вече нямам смелоста да скоча пак.-Казах като го гледах и накрая сведох глава към цветето което бях откъснала знаех че съм мокра и че вятъра духа право в мен но не ми пукаше нямах сили да стана.
-А на въпроса ти защо това езеро когато бях в самолета го видях да ме гледа от там и сега като одйдох тук той отново беше във водата.-Погледнах към езерото но в него нямаше нищо само вода обърнах погледа си отново към момчета а после погледнах и момичето която се казваше Елена.
Обърнах се към момичето:
-Съжалявам.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя

Sponsored contentПисанеЗаглавие: Re: Преди един месец на езерото    

Върнете се в началото Go down
 

Преди един месец на езерото

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Midnight city :: Memories :: Archive :: RP Posts-