Midnight city


 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Top posters
Joshua Riley (3345)
 
Demsss Green Goddess (1873)
 
Селена Уилямс (1543)
 
Alexandra Belikov (1135)
 
Итън Стронг (755)
 
Màrtin Davis (691)
 
Dillon Devón (433)
 
Vanessa Green Goddess. (371)
 
Ясмин Смит (367)
 
Питър Паркър (215)
 
Latest topics
Партньори££

Работохолиците ниWhat time is it?
Замислете се
Protected by Copyscape Originality Checker
Преди да крадете, за секунда помислете!

Share | 
 

 Бар ''M'.", след месец и половина

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
avatar
Demsss Green Goddess
Crazy Dreamer
Crazy Dreamer

Брой мнения : 1873

Game status
Inteligence:
0/50  (0/50)
Power:
0/50  (0/50)
Stamina:
0/50  (0/50)

ПисанеЗаглавие: Бар ''M'.", след месец и половина   Пон Апр 09, 2012 10:24 am

Тази нощ щеше да бъде за забавление! Тази нощ щях да купонясвам до припадък! Да пия, да разпускам, да живея!
Първо обаче трябваше да се оправя и за да не ми бъде скучно - надух уредбата до дупка. Застанах пред гардероба и танцувайки, преместих няколко тоалета насам-натам. След около двайсетина минути, може и повече да е било, съблякох дрехите, с които бях облечена и сложих новоизбраните. Когато вече бях готова и се погледнах в огледалото, се усмихнах на образа си.
Тръгнах към някой от баровете. Трябваше да има пощуряла тълпа, която само се налива и купонясва - като мен, когато бях полудяла - точно като сега! Влязох в първия бар, който ми се изпречи пред лицето - някакъв "М.". Май бях идвала и преди тук, бях ги обиколила всички, мисля. Беше препълнено - едва успях да стигна до бармана. Настаних се на един от столовете и се огледах какво мога да си поръчам. Но не можех да си избера...
- Дай ми нещо силно... готино - провикнах се към бармана и се огледах наоколо. Не че очаквах да видя познато лице, де, но все пак - нищо не губех.
Натискане, танцуване, пиене... Пфф, все едно и също. Тъкмо се отчаях, ако може така да се каже, когато видях някаква блондинка на няколко стола от мен да седи сама - като мен! Оо, сериозно бях полудяла...
- Излиза, че не само аз пия сама - констатирах, като може би малко се извиках, за да може момичето да ме чуе, и си взех чашата, отпивайки от течността, която се разля по гърлото ми и леко го опари. Наистина беше добро пиене... каквото и да беше. Оставих го на плота и облягайки се леко, се загледах в непознатата, чакайки отговор, който изобщо не бе длъжна да дава.

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Barbara Lightwood.
Nephilim
Nephilim

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''M'.", след месец и половина   Пон Апр 09, 2012 11:00 am

След смъртта на най-малкият ми брат и след заминаването на Деймиън нищо повече не ме задържаше у дома. Родителите ми имаха още двама сина с който и сами можеха да се справят. Трябваше да го намеря.. но не знаех от къде да започна. Бях отседнала в един хотел,бе доста уютен и приветлив.. Не знаех дали ще се задържа тук,за това още не бях мислила за купуването на къща. Когато телефонът ми иззвъня,бе Мег. Искаше да излезем на вън за момичешка вечер. не ми бе до това,честно казано,но и тя знаеше ,че имам нужда от малко забавление. Облякох една от черните си рокли,украсена с нишки от злато,обух си високи токове,както винаги Кристиан Лаботин,оправих косата и гримът си. Мег ми бе казала,че пред вратата,ще ме чака една от лимузините й. Страхотно! Щеш да ми е още по-неловко. Животът който преди водех,животът който тя все още води.. исках поне за малко да избягам от него. Когато се качих в лимото намерих само една бележка,която гласеше " Изненада! Вечерта е само твоя! Използвай колата разумно. Иди в някой бар.. срещи ново момче след което да тичаш и забрави за проблемите! хохо,Мег" разсмях се детински, Естествено.. тя бе царица на тези номера. А,колко ми липсваше. бях разучила клубовете за краткото време през което бях тук и казах на шофьора да кара натам. Когато стигнахме на бързо се изнизах от лимото,казвайки му ,че и той може да влезе,вместо да кисне в лимото. Бе младо момче.. може би част от плана на Мег. Когато влязох едвам се разминах с хората за да стигна до бара. настаних се на едно от свободните места и веднага си поръчах бърбън. След няколко секунди чух коментара на едно момиче. След като я погледнах ми се строи позната,но реших,че си въобразявам.
- По-добре да пиеш сам.. накрая можеш да си тръгнеш с другия който също пие сам. - казах шеговито,а след това отпих от бърбъна си. Чудех се от къде ли ми бе позната. След това си припомних. Тя живееше на моята улица когато бяхме малки! Бяхме приятелки докато не навърших 16,тогава тя се премести.
- Деми? - попитах колебливо. - Това ти ли си? ,аз съм..Изабела. - довърших малко по-уверено.Макар да бях сменила името на Барбара,все още не можех да свикна.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Demsss Green Goddess
Crazy Dreamer
Crazy Dreamer

Брой мнения : 1873

Game status
Inteligence:
0/50  (0/50)
Power:
0/50  (0/50)
Stamina:
0/50  (0/50)

ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''M'.", след месец и половина   Пон Апр 09, 2012 11:24 am

Отпих още веднъж и погледнах към момичето, което ми отговори така шеговито. Не знам защо, но този шеговит тон ми се стори познат. Замислих се за малко, но поради силната музика, нищо не ставаше. Предположих, че сигурно съм се объркала, защото все пак и Ванеса, и Джо понякога говореха с недомлъвки, а и с все такъв тон, така че спрях да се тормозя с такива въпроси. Усмихнах се леко, но при повторното поглеждане отново мернах нещо познато ми в нея. "Оо, какво ми става тази вечер? Всичко ми е познато!" казах си наум, но изведнъж чух името си. Обърнах се и се вторачих в Изабела, както каза, че се казва.
"И-изабела?!..." прошепна едно гласче в ума ми и внезапно той ме върна в годините, когато бях малка. Малка, малка, може би 15-16 години. Разпознах себе си, но до мен имаше някакво русо момиче. Като се загледах, разбрах, че това момиче е същото момиче от бара. Изведнъж си спомних - Изабела! Как можех да забравя?! Толкова ми беше гадно, като трябваше да се местим. Уж бях фотограф, а паметта ми какво - напълно не-фотографска.
- Изабела... Не мога да повярвам - усмихнах се широко, станах и отивайки до нея, я прегърнах - Каква приятна изненада! - казах през смях и я огледах от горе до долу. Чак сега разбрах какво ми е било толкова познато в нея. Та аз бях израснала с Изабела.
- Колко време мина... Как си? - попитах я, сядайки на стола до нейния, и си придърпах чашата към себе си. Гледах я с весел поглед, просто още не можех да повярвам, че ще я видя в бар, след почти четири години.

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Barbara Lightwood.
Nephilim
Nephilim

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''M'.", след месец и половина   Пон Апр 09, 2012 12:12 pm

Смехът ми се разнесе из бара,макар и приглушен от силната музика. Прегърнах я внимателно,така все едно щях да я счупя ако стегнех захвата повече. След като тя седна до мен извадих от малката си чанта кутията в която държах цигарите си и си запалих една.
- Доста.. - казах след това,издишайки димът от цигарата. - Ами нека речем,че се опитвам да се забавлявам. Спомняш ли си Деймиън? Казаха ми ,че бил тук и реших да го потърся.. дори смених името си на Барбара,не искам да чувам за семейството си. - казах леко раздразнено и отпих от чашката си. Заради тях Дей си тръгна,а брат ми бе мъртъв. - Стана нещо с Макс. - продължих. - Заради нашите. Знаеш,че са ловци на същества. Въпреки ,че истинският ми баща е ангел. Имаше някаква война между фамилии и Макс го отнесе. За това се махнах от там.. надявам се само да не пострада още някой от братята ми. - погледнах я и се подсмихнах,дърпайки от цигара си отново. - Ами при теб какво ново? Как е любовният фронт?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Demsss Green Goddess
Crazy Dreamer
Crazy Dreamer

Брой мнения : 1873

Game status
Inteligence:
0/50  (0/50)
Power:
0/50  (0/50)
Stamina:
0/50  (0/50)

ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''M'.", след месец и половина   Пон Апр 09, 2012 1:02 pm

Слушах я внимателно и след малко учудване и тъга замениха усмивката ми. Как беше възможно? Отново недоумявах.
- Много съжалявам, Изи... Наистина - казах тихо, ее, достатъчно, за да ме чуе, и се усмихнах тъжно - Ооу, откъде да започна... - опитах се да се засмея и след като отпих от напитката си, продължих - Разбрах, че имам сестра, на 16, после я убиха пред очите ми, обаче тя стана хибрид - допълних през лек смях и поклатих глава. Не че беше смешно и съм сигурна, че ако Неса беше с мен, щеше да ме обезглави, задето се хилех на такова нещо, но то наистина си бе... голяма ирония. - Иначе си отворих фотографско студио и мисля, че се справям доста добре.
Отново отпих от чашата си и като я гледах как пуши, ми се припуши и на мен. За пръв път от сто години. Попитах я дали може да си взема една цигара, и я запалих. Закашлях се малко, все пак една-две цигари на месец изобщо не ме правеха пушач. Обаче все още не отговарях на последния й въпрос. Малко ми беше трудно да й кажа как е.
- Емии... има един човек... вампир... - казах накрая през смях и си дръпнах от цигарата - Ще видим какво ще стане - усмихнах се тактично и издишах дима.
Наистина какво ли щеше да стане?... Ууф, все тая. Разтърсих леко глава и се върнах в бара. Изтръсках цигарата в пепелника и се усмихнах.
- Превърнала си се в същински ангел... Не че не си, наполовина - оо, много логично, браво на мен. - Намерили ли Деймиън? - попитах внезапно. Дали ми бе казала? Освен че паметта ми не бе фотографска, явно бе и кратка, особено тази вечер.

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя

Sponsored contentПисанеЗаглавие: Re: Бар ''M'.", след месец и половина   

Върнете се в началото Go down
 

Бар ''M'.", след месец и половина

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Midnight city :: Memories :: Archive :: RP Posts-