Midnight city


 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Top posters
Joshua Riley (3345)
 
Demsss Green Goddess (1873)
 
Селена Уилямс (1543)
 
Alexandra Belikov (1135)
 
Итън Стронг (755)
 
Màrtin Davis (691)
 
Dillon Devón (433)
 
Vanessa Green Goddess. (371)
 
Ясмин Смит (367)
 
Питър Паркър (215)
 
Latest topics
Партньори££

Работохолиците ниWhat time is it?
Замислете се
Protected by Copyscape Originality Checker
Преди да крадете, за секунда помислете!

Share | 
 

 Някъде до водопада преди 2 дни

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
avatar
Derek Von Monroe.
God
God

Брой мнения : 65

ПисанеЗаглавие: Някъде до водопада преди 2 дни    Сря Май 23, 2012 8:02 pmДните бяха нажежени от упоритите слънчеви лъчи така и както умората на работниците в подземните мини кипеше в телата им и ги караше едва ли не да излъчват червена светлина като току що запален въглен.
Не знам защо говоря за мини , след като нашият Дерек се намираше къде по-далеч от тях.

Слънцето точно бе изгряло и макар и лъчите му все още да бяха лениви така както уморените движения на Монро , те успяваха да затоплят земята достатъчно за да приканят малки капки пот да се скупчат по челата на ранните минувачи по малката прашлясала уличка до не много голямата , мръсна квартална кръчма... или по-точно това място можеше да бъде само и единствено свърталище за пропадналите пияндета.
Каква бе ролята на тази кръчма ли ?! .. Е , именно в тази дупка се намираше нашият Дерек.
Той се криеше в един от тихите, тъмни ъгли на кръчмата, където мнозина идваха, за да изразят физически пиянските си желания - едни се отдаваха на плътски удоволствия, други дремеха, вече подобаващо пияни, трети пък разменяха последните си придобити пари за кубински пури или една , а те от своя страна имаха причудлив мирис.Истински рай , съвършена идилия за изискан господин като Дерек Вон Монро , не мислите ли ?!
Той въздъхна тежко , и скри ръка малко по-надолу под яката на сакото си ... замърда пипнешком пръсти сякаш почесваше гърдите си и в следващия момент извади една малка табакера , която пък от своя страна го дари с добре свита цигара.
Монро не се поколеба никак и веднага щом намуши цигарата в устата си поиска огънче от най-близката напила се свиня.
-Грасиас .. - измрънка той ,придържайки цигарата между устните си.
След това съзря блестящия поглед на един намусен , едър господин , по който личеше ,че бе дошъл да търси Дерек и бе напълно очевидно,че го бе намерил.Това определено значеше ,че е крайно време за Монро да се изпари от тази замъглена от тютюнен дим дупка.
Той разбута няколко отчаяни за внимание разголени жени и щом излезе тресна вратата след себе си , като се огледа няколко пъти ,а след това се скри в сенките на дърветата до близката гора.
Нито Дерек , нито краката му знаеха къде вървят , но единственото ,което се въртеше в размътения му и не много пълен мозък бе сигналът ,че умира за капка вода.
В пустата гора не се чуваха дори и птиците ,нито движенията на животните , а като един бог , живял цяла вечност , Дерек чуваше и най-малкия шум без никакво затруднение..Явно пустата жега бе убила и клетите животинки...
Наближаваше обед , а Монро все още се скиташе по тесните пътеки и жадуваше за капка вода.Макар и да бе бог , нашето момче доста умело бе потънало в мислите си и явно някой чу желанието му за вода и той цамбурна с елегантността на прасе неусетно в един бистър вир.Колко присъщо за един бог .. няма защо...
Уви обаче не му отне много време да се пробуди и да усети студеното блаженство което попи по дрехите му и плъзна по кожата му...И макар и да му харесваше , Дерек излетя мигновено от водата с учудено изражение сякаш бе мокра котка , хвърлена насила във вана пълна с ледена течност.
Той застана на една скала до която минаваше вода ,а след това падаше и уморено се сливаше с останалата във вира.Там обаче нямаше само вода,риби и жаби ами и едно русикосо момиче , което със сигурност ,го бе видяло ...
-Ха ... привет ! - каза наш Дерек задъхано , като зализа с длани вече мократа си коса и след това го озари ,че за негово огромно успокоение момичето не бе просто човек , а богиня ...
Да , нямаше да му се наложи да натяква отново на някого ,че му се е привидяло или халюцинира от жегата ...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Алина Блекууд
Goddess
Goddess

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Сря Май 23, 2012 8:12 pm

Значи човек не можеше и в природата да си почине и да се усамоти. Какъв беше тоя бог дето най-нагло ми се появи пред мен, силно миришещ на алкохол и цигари. Сигурно пак е бил в някое от долнопробните барчета, в които често се мяркаха заспали богове.
-Какъв, по дяволите, си ти, бе?!?
Зализа косата си назад като някакъв гей, а не знам защо аз продължавах да гледам този идиот, който беше решил да се поизкъпе в ледено студената вода.
-Май ти трябва малко огън да се сгрееш..-изръмжах аз. Не знам защо бях яосана. На скапания уморителен ден, на нахалния бог, който развали усамотението ми и..на не знам още кой!
Мълчаливо запалих огън в краката му, така че опне леко да го опари да си го върна.
-Може ли така да нарушаваш спокойствието на хората?!? Впрочем кой си ти?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Derek Von Monroe.
God
God

Брой мнения : 65

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Сря Май 23, 2012 8:23 pm

О , каква уста имаше само това момиче. Рядко се срещаха такива , най-вече ако бяха богини. В повечето случаи се считаха и приемаха за изискани госпожици , които рядко си позволява ха изрекат нещо арогантно.
Не стига ,че го приветства с такова топло отношение ,съркастично казано, ами и реши да го подпали. Щом Дерек усети малко топлина по краката си , погледна надолу и огънят изчезна за броени частици от секундата сякаш бе видение и никога до сега не се бе появявал там.
-Не си играй с огъня , да не го пратя да гори в тялото ти. - каза Дерек със съвсем спокоен тон и слезе надолу по камъните ,за да се приближи повече до чусокосата.
-Може ли така да нарушаваш спокойствието на хората?!? Впрочем кой си ти? - попита го тя.
За толкова кратко време бе изрекла прекалено много въпроси ..
Наш Монро се замисли , свъси вежди , а след това бързо придоби отново спокойно изражение и отвърна :
-О , простете за нехайството ми. Дерек Вон Монро ... - а след това пое дъх и допълни :
-И удоволствието е изцяло твое - и се усмихна , разбира се ... Без своята усмивка беше за никъде ...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Алина Блекууд
Goddess
Goddess

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Чет Май 24, 2012 9:16 am

Кретен!
-Ох,ужас! Страх ме!- опитах се да прозвуча колкото се може по-уплашено.
-Аз ли да не си играя с огъня, че нещо не разбрах?-изръмжах ядно аз.-Кога казваш ще се разкараш оттук, скъпи ми Дерек?
Удоволстивето хич не беше мое. Удоволствие с някакъв тип, който смърди на алкохол и същевременно има зализана като на гей коса-уужас!
-Удоволствието изобщо не е мое. А само твое..Алина Блекуд-добавих след малко.-Защо си мислиш, че имаш адски чаровна усмивка?
Аз също пуснах чар в действия-усмивка и леко отмятане на косата.
-Нека позная-идваш от онези барчета в града, където се събират разни типове като теб, но нещо те е подплашило,а?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Derek Von Monroe.
God
God

Брой мнения : 65

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Пет Май 25, 2012 10:38 pm

-Не е твоя работа - сопна се Дерек , като вирна гордо нос и се оглед наоколо.
Не обичаше надутите жени , а тая освен че бе надута , а и устата и знаеше прекалено много , като се имаше предвид ,че явно се мислеше за нещо повече от станалите..Ха, като се замислиш , това си беше чисто в стил Дерек , с тази разлика ,че той бе далеч по-голям кретен и простак.
Може би точно сега нашият човек видя себе под формата на жена , до някаква степен ... Ооо ... и жена да се държи така - бе грозно. Или поне Дерек не го намираше за кой знае колко привлекателно.
Верно , не обичаше комплексираните , нито прекалено скромните ,но все пак...
-Алина , прости нехайството ми , но не знам къде му е удоволствието на това да гледаш как една жена се перчи като паун пред женска.Жалко е , а и грозно .. - рече Дерек , като реши да задържи едв ли не аристократическия си начин на говорене и свали мръсната си риза..
След това се огледа още веднъж ,сякаш очакваше някой да дойде, и се хвърли в хладката вода отново.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Алина Блекууд
Goddess
Goddess

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Съб Май 26, 2012 11:58 am

Дори не успях да изръмжа след него ядосано. Най-нахално си съблече блузата и се хвърли в хладката вода. пък дано да се удавеше! Ха! Било грозно! Изобщо дори не се правех на надута! Добре де, само малко! Взех с два пръстта мръсната му риза и я хвърлих във водата.
-Изобщо не се перча!-изкрещях след него.
Лошото беше, че се подхлъзнах и хоп-право във ледената вода.
-Ауу! Ти си виновен.
Направо замръзвах. Ледената вода ме прониза до мозъка на костите ми и бях мокра като кокошка! Ами.. Той беше вионвен..Донякъде...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Derek Von Monroe.
God
God

Брой мнения : 65

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Съб Май 26, 2012 8:58 pm

-Нима ?! - отвърна изненадано наш Дерек ,като надигна вежди , придобил съвсем невинен вид. Е , като се замисли човек , той този път наистина си бе невинен , нямаше никаква вината ,че момичето се подхлъзна и падна във водата. Уви обаче , Дерек можеше и да няма пръст в току що случилото се ,но силно се надяваше ,че русокоската ще се нагълта с вода и ще вземе да говори по-малко.
-Това беше защото излъга ! Перчиш се ... Виж се , дори не можеш да приемеш собствената си некадърност и обвиняваш другите.- заяде се на свой ред Дерек и загреба към брега , като силно вярваше в това ,че имаше право в думите ,които изказа току що.
Не знаеше за момичето , но водата бе студена и не му се искаше да си докара някаква плевмония на главата.Само това му липсваше.

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Алина Блекууд
Goddess
Goddess

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Нед Май 27, 2012 9:38 am

Добре, че беше по близо до брега, че излезе преди него.
-Аз поне има за какво да се надувам, а ти нямаш материал за да се заяждаш!!! И винаги признавам собствената си некадърност..Сега ти ме ядоса и затова паднах във водата и в момента замръзвам.
Седнах на камъка и запалих няколко сухи клечки. Винаги, когато бях ядосана пушех така че и сега извадих една цигара, запалих я и спокйно започнах да си пафкам.
-Ммм, ще те помоля да си облечеш ризата. Става ли?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Derek Von Monroe.
God
God

Брой мнения : 65

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Нед Май 27, 2012 9:54 am

-Не. -отсече Дерек.Защо трябваше да си облича ризата,само защото тя му казваше ? На него му бе добре така , а и плюс това ризата му бе мръсна.
Надуваше му се , обвиняваше го , а сега и го кара да се облече.
-Какво ти пречи ризата ,че да е обличам ?! - попита той на свой ред и закрачи в размътените води от русокоската ,за да се добере до брега.
Как може да и студено , след като навън бе адската жега ?!
Дерек седна на разстояние от нея , за да не реше ,че иска и да го трепе така както бе тръгнала , и зачака да чуе следващите и думи против него.
Кой би предположил ,че едно красиво , крехко момиче ще се опита да се наложи на нашият Дерек ,който не се даваше на нищо , дори и на живота ..
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Алина Блекууд
Goddess
Goddess

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Нед Май 27, 2012 10:01 am

-Ами, не обичам някакви кретени като теб да ми се разголват!
Ами така си беше... Тихичко промърмори:
-Ммм...Неудобно ми е...
Дано да не я чуе. Беше седнал на разстояние. Да не би да смяташе, че ще го изяде.
-Няма нито да те убия, нито да ти направя каквото и да е било. Споко...
Трябваше ли да завърже разговор или не трябваше....Абе, защо тя да се мъчи да говори с него..Той да го направи!
-Наистина ли не ти е студено?!? Трябва да си супер дебелокож за да не усещаш хапещия студ..Особенно когато си мокър!
И после пак замлъкна! "Никакви опити за разговор повече от нейна страна"-каза си тя наум.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Derek Von Monroe.
God
God

Брой мнения : 65

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Нед Май 27, 2012 12:18 pm

Дерек се засмя.Било и неудобно.
Като се замислеше , можеше напук да си свали и панталоните ,защото го дразнеха така мокри и прилепнали по кожата му.
-А сега да не би да си загрижена да не се разболея ?! - попита учудено Дерек , готов да се заяде след следващата думичка излязла от устата на русокосата.
-Не знам дали аз мириша на алкохол , но ти скоро ще започнеш да цъкаш здраво на запушен комин , ако продължаваш да се вреш в този огън. - каза Дарек за да оправдае миризмата си на джибри ,понеже той не бе барвал алкохол от седмици , а в момента миришеше като поредния пропаднал пияница в онази кръчма , в която се бе заврял.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Алина Блекууд
Goddess
Goddess

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Нед Май 27, 2012 12:53 pm

-Да ти кажа честно бих била радостна да се разболееш от пневмония и да се гъкнеш!-изръмжах аз.-Ще ми направиш страхотна услуга!
Дръпнах се от огъня и го погледнах ядосано. Тоя започваше да ми лази по нервите.
-Значи и ти си бог..И на какво?
Поех дълбоко дима от цигарата, но забелязах, че тя е на привършване. Мълчаливо я загасих. Хвърлих му още един поглед. Мдам..Беше секси...Имаше плочки, мускули...Плъзнах поглед по лицето му, а после побързах да се загледам във водата! Тръснах глава.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Derek Von Monroe.
God
God

Брой мнения : 65

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Пон Май 28, 2012 2:39 pm

Е , следващите думи на момичето , учудващо , но не бяха свързани със заяждане , а по-скоро с интерес.
-Изкушение , страст , похот .. - отговори той , като се опита да изрече синоними.
След това дори и не си направи труда да се обърне към момичето , но тишината ,която завзе атмосферата го издразни и той реши да попита на свой ред :
-Ами ти , Барби ?
Съвсем неусетно леко се заяде , може би , като я нарече Барби , но това държание му бе навик , запазена марка и не можеше да го промени.Всъщност можеше ,но не искаше , за това реши просто да се постарае да се държи по-човешки ...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Алина Блекууд
Goddess
Goddess

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    Пон Май 28, 2012 4:40 pm

Мдам...Изкушение...Силно се надяваше да не й повлияе тази негова магия по някакъв начин..Щеше да е абсурдно да си падне по него..
-Това с Барбито като обида или комплимент да го приемам?!? Ммм...Управлявам атмосферното време и тока...
Този човек гледаше ли хората в очите като говорееш или винаги трябваще да зяпа нещо?!?
Алина просто щеше да се побърка. Мокрите дрехи лепнаха по цялото й тяло, а тя нямаше други. И тогава се реши на ужасна постъпка. Понеже блузата беше главния й проблем тя мълчаливо и тихо я свали силно надявайки се да не решава да я погледне повече. Легна на камъка, като се надяваше, че така по може да се прикрие...

П.П. Няма само ти да се събличаш,я! ;д ;)
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя

Sponsored contentПисанеЗаглавие: Re: Някъде до водопада преди 2 дни    

Върнете се в началото Go down
 

Някъде до водопада преди 2 дни

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Midnight city :: Memories :: Archive :: RP Posts-