Midnight city


 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Top posters
Joshua Riley (3345)
 
Demsss Green Goddess (1873)
 
Селена Уилямс (1543)
 
Alexandra Belikov (1135)
 
Итън Стронг (755)
 
Màrtin Davis (691)
 
Dillon Devón (433)
 
Vanessa Green Goddess. (371)
 
Ясмин Смит (367)
 
Питър Паркър (215)
 
Latest topics
Партньори££

Работохолиците ниWhat time is it?
Замислете се
Protected by Copyscape Originality Checker
Преди да крадете, за секунда помислете!

Share | 
 

 Kevin.

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
avatar
Kevin.
Demon
Demon

Брой мнения : 1

ПисанеЗаглавие: Kevin.    Съб Май 05, 2012 11:34 pmwoo sunghyunlee taeminlee kiseop


Валеше силно но сякаш на двамата влюбени не им пукаше много момичето седеше на едно столче в гората и свиреше на пиано а момчето обикалеше около нея и се усмихваше беше толкова сладка докато свиреше.Той бдеше над нея дори и да направеше някаква грешка не му пукаше тя започваше отначало и щом поправеше грешката си той я даряваше с една целувка .Обичаше да я разсейва така се научаваше да не се разсейва но понеже тя го правеше Кевин правеше недоволна физиономия и отново започваше да обикаля.И двамата бяха мокри но продължаваха да стоят в гората.Чу се лек звук който идваше от часовника на Хана тя сведе поглед и видя че трябва да се прибира ако закъснееше и с минута баща й щеше да й забрани да се вижда с Кевин.По погледа й младежа разбра какво става простo кимна и я изчака да стане за да я прегърне силно.Хана започна да се отдалечава докато накрая не изчезна напълно и Кевин се обърна бавно и се запъти към обежищетите си където щеше да се види с другите.Къщата бе точно до гората така че не му се налагаше да използва Силите.Отвори вратата тихо и влезе вътре като първото което видя ядосаните погледи на всички.
-Какво?-Попита момчето и седна на един от столовете като погледна пианото.Усещаше
погледите на всички върху себе си и затова не вдигна глава за да ги погледне.
-Много добре знаеш .-Каза Кай като се приближи до него и сложи ръка на рамото му.-Много добре знаеш какво се случва с нас понякога много добре знаеш за демоните в нас ... и ако не се разделите може да стане опасно. Сякаш пламъци заиграха в очите на Кевин вдигна ядосано поглед и стана рязко от стола като отиде в ъгъла и седна на земята.
-Няма да стане много добре го знаете ... мога да контролирам Сейдж знаете че от много време не се вселявал в мен и контрола му намалява върху мен и вече трудно ме контролира.-Гласа му бе пропит с омраза към демона който когато вземеше контрол над тялото му го караше да прави неща които не иска.Но от близо две седмици нямаше и следа от демона но все още го чувстваше в себе си но това не бе казал на приятелите си .Нямаше начин да скъса със Хана това би дало сили на Сейдж и сигурно завинаги щеше да изгуби контрол над тялото си .Само Хана го крепеше в момента бе на ръба на някаква скала и само дори ако задуха лек ветрец пада в пропаста и завинаги умира.Нямаше да остави душата си да умре.Толкова пъти другите се опитваха да го убедят да скъса с момичето но Кевин си е Кевин . ''Някой ден ще си мой завинаги'' чу гласа на демона в съзнанието си и целия настръхна .
-Няма начин.-Каза на демона и Кай го погледна странно.-Имам нужда от свеж
въздух ...извинете ме.-Стана бавно и излезе навън като започна да вдишва и издишва.Извади телефона от джоба си и набра номера на Хана тя вдигна чак на четвъртото позвъняване.
-Ало Хана може ли да дойда до вас трябва да ти кажа нещо?-Попита като започна да обикаля в кръг.-Важно е .-Допълни.От другата страна се чуваха стъпкии а след това и чу гласа на любимата му да пита баща си дали може да дойда у тях.Но както винаги баща й отказа беше й забранено да се вижда с момчета след десет часа вечерта.Затвори телефона и го прибра отново в джоба си .Съсредоточи се върху гърба си и изведнъж от там се появиха гарваново черни крила развижи ги и се издигна във въздуха насочи се към къщата на Хана.Но погледа му се размазваше демона се опитваше да вземе контрол над момчето ''Няма начин Сейдж'' каза момчето и заключи съзнанието си .Знаеше че Сейдж е отслабнал затова му беше лесно да заключи съзнанието си .Но защо погледа му продължaвaше да се размазва?Крилата които бяха черни изведнъж пламнаха в сини пламъци и Кевин падна на земята .
Вече беше почти пред къщата на Хана затова се изправи бавно и тръгна към къщата но веднага щом наближи скочи на втория етаж като изполва малко от силите на Сейдж и почука на прозореца.Завесите се мръднаха и първото което видя беше изненаданите очи на момичето усмихна се леко и посочи механизма който отключваше и заключваше прозорците.
-Кевин казах ти ...-Той не й позволи да довърши изречението си а я прегърна силно.Погали нежно косата й и се усмихна в очите му се появиха сълзи но нямаше да й позволи да ги види.
-Знаеш че те обичам повече от всичко нали... и винаги ще те обичам?-Попита той и се
отдръпна от нея .
-Кевин знам и те обичам но защо ми казваш това?-Попита тихо тя и го погледна право в очите.
-Дори и един ден да изчезна и да не видиш повече знай че винаги ще съм до теб и винаги ще ти пазя гърба дори и да не искаш ... ако някой ден изчезна искам да продължиш живота си искам да намериш момче което да те цени и да те обича да даде живота си за теб.-Усети как гласа му започва да трепери от напиращите чувства опитваше се да спре сълзите си но нямаше толкова сили.
-Няма да изчезнеш ... помниш ли обещахме си винаги и завинаги заедно докато един от нас не умре но дори и това да стане и другия умира ще бъдем заедно дори и в рая.Кевин обичам те повече от всичко кажи ми какво става?-Почти изкрещя момичето и го удари по гърдие .
-Искам да забравиш че съм съществувал да ме забравиш да ме заличиш от живота си да спреш да ме обичаш.-Сълзите му започнаха да капят по пода .Лек стон се откъсна от гърлото й и тя остана вкаменена.
-Не ... моля те Кевин .-Прегърна го но той я избута и тя падна на земята като сълзите и
започнаха да падат като река от чувства .
-Забрави ме.-Лицето му безизразно както никога досега остана вдигнато очите му бяха заторени обърна се към прозореца и тръгна но усети нещо да се обвива около крака му сведе поглед и видя ръцете на Хана.
-Не мога ... не мога не мога без теб Кевин моля те остани ... само тази вечер .Моля те.-Беше толкова красива докато плачеше а сега той бе напът да разбие сърцето й както и думите които казваше разбиваха неговото.-Моля те .-Отново започна да плаче тя .
-Добре... но после искам да забравиш за мен да изхвърлиш всичките ми подаръци всичките ми вещи всичките ни снимки и най-накрая да спреш да ме обичаш .Чу ли Хана?-Попита и я погледна а от сърцето му бе останало просто една празна черупка която не туптеше нито вече представляваше някакъв жизнено важен орган.''Мой си нали го осъзнаваш?''Чу гласа на Сейдж в съзнанието си .
-Да знам.-Отговори младежа и измъкна крака си от ръката на Хана.
Отиде до леглото и легна на него като затвори кафевите и очи а кестенявата му коса се размърда малко зареди възглавницата съблече бялата си тениска и сивите дънки и остана само по боксерки .Вмъкна се под завивките и зачака момичето.Усети топлото й тяло прилепено до неговото .Положи едната си ръка на гърдите му и целуна нежно бузата му.Но после целувките й започнаха да стават по настоятелни и токава му ветна какво иска тя.
-Не Хана спри... сега.-Каза той като очите му промениха цвета си от кефеви на кърваво червени но тя не чуваш и тогава усети някакво прещракване в душата това означаваше че Сейдж е пробил път и сега е взел контрол над тялото и ума на Кевин.
На сутринта Кевин се събуди и се облече като тихо тихо се изниза от стаята на Хана .Бледата му кожа бе огрята моментално от слънцето и той се затича към къщата в която сигурно другите го чакаха.Вече чувстваше душата си цяла или поне доколкото може да бъде цяла след преживяното вчера дори и духата му да е заздравяла сърцето му все още беше празно и самотно.Отвори вратата и влезе с гръм и трясък като всички го погледнаха загрижено.
-Скъсах с нея доволни ли сте сега едва ли ще може да обича отново.-Каза той като погледнна вичките с поглед който гласеше ''не ме приближавайте''.
-Кевин ... -Опита се да вземе думата Кай но не успя.
-Махам се от града не ме търсете не се опитвайте да се свържете мен и вие забравете за мен ако Хана пита за мен кажете й че съм умрял .-Каза той като се качи на втория етаж и започна да събира багажа си .Имаше още малко когато Кай влезе и загови.
-Не е нужно да и тръгваш прото можеш да използваш метаморфоза и започнеш нов живот.-Не е нужно да обвиняваш нас за това което трябваше да направи беше твой дълг да я спасиш.
-Мой дълг ли вие ме накарахте да скъсам с нея а след това Сейдж взе контрол и ме накара да преспя със нея и сега сигурно е бременна кой знае какво ще стане.
-Сейдж е поел контрол.
-Ако използвам метаморфоза ще трябва да я виждам ще трябва да се спирам да не я целуна и да не бъда себе си да не направя всичко отново и да не бъда със нея...Кай помниш ли какво направи със Мелиса последния път ти едва не я уби зареди Себастиан.Той те контролираше както мен Сейдж ...
-Добре ще направя промяна.-Съгласисе накрая Кевин и се съсредоточи върху момче със кестенява коса която беше по-дълга от обикновенното и красиви черни очи новото момче имаше същата кожа и беше малко по-високо от истинския Кевин.Новите устни бяха един оттенък по-розови от предишния а амото тяло бе по-слабо.
-Виждаш ли разлика?-Попита Кевин като погледна Кай в очите.
-Няма да те познае.-Каза накрая той и го хвана за ръката и го закара при останалите.-Това е новия Кевин.-Усмихна се и разроши косата му.Като се засмя лекичко.


Минаха месеци откакто бе сменил облика си а бременноста на Хана си личеше все повече и повече докато една вечер Кевин не отиде до къщата й и не зачака тя да е прибере но тя беше с някакво момче те се целунаха на входната врата и бащата на Хана отвори вратата и ги покани вътре .Значивсе пак тя бе продължила напред и беше забравила за Кевин Беше изхвърлила и подаръците всяка част о него както беше обещала.Но това накра сълзи за потекат от очите му и демона в него отново успя да си проправи път навън .Около къщата се образуваха пламъци и тя изведнъж започна да изригва в пламъци все повече и повече Кевин всякчески се опитваше да върне контрола си над тялото и ума но щом веднъж Сейдж излезеше не можеше да се прибере ако той не реши откакто Хана бе напуснала живота му Сейдж някак си стана по-силен.От къщата започнаха да се чуват писъци а огъня не спирасех накрая демона накара Кевин да се обърне и да си тръгне да тръгне към гората а щом започна да ходи след стъпките му оставяше една огнена диря .Прибра се при момчетата и отново се почуваства себе си .
-Трябва да напусна града трябва да се махна от тук... току що убих Хана и баща й не аз а той той ме накара.
-Добре но ще дойдем с теб.-Казаха всички в един глас и се усмихнаха като отидоха до Кевин и го прегърнаха силно.
Всички погледнаха земята и след малко въдуха около тях започна да трепери силен вятър се изви във стаята и всички започнаха да променят външиния си вид.Кевин е промени най-много лешниково кестенявата му коа сега вече беше червена кожата му стана малко по-тъмно а тялото му стана малко по-мусколесто.Очите му сега бяха сини .Погледна момчетата и всички се прегърнаха отново седемте момчета тръгнаха да събират багажа си и след два дена вече бяха в това малко градче настаниха се в хотел и се наслаждаваха на дните си.


Последната промяна е направена от Kevin. на Съб Май 05, 2012 11:37 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Joshua Riley
Hybrid
Hybrid

Брой мнения : 3345

Game status
Inteligence:
0/50  (0/50)
Power:
0/50  (0/50)
Stamina:
0/50  (0/50)

ПисанеЗаглавие: Re: Kevin.    Съб Май 05, 2012 11:36 pm

Уникален герой и страхотен начин на писане! Одобрен си!
By Selena
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://livethemagic.bulgarianforum.net
 

Kevin.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Midnight city :: Let's begin our adventures from here... :: Героите Ви-